Poedercoaten

 

Straalbedrijf Westerhof is gespecialiseerd in poedercoaten van alle soorten metaal, zoals staal, verzinkt staal, aluminium of RVS. Door poeder elektrostatisch op het materiaal te spuiten ontstaat een coatlaag. Deze wordt verhit in een oven waarna het materiaal slijtvast en vochtresistent is. Poedercoating is een uitstekende keuze voor bescherming van metaal.

 

Door onze hoogwaardige spuittechniek krijgt u bovendien een ultradunne laag, zodat de eigenschappen en afmetingen van uw producten gewaarborgd blijven. Deze minimale laagdikte is een ideale beschermer van de buitenkant van uw producten maar, minstens zo belangrijk, deze ultradunne beschermlaag biedt ook voor holtes en binnenschroefdraad maximale bescherming. Overigens kunnen we de dikte van de coating naar uw wens aanpassen: er zijn immers onderdelen die weer gebaat zijn bij een dikke coating.

 

Alle Ral-kleuren zijn mogelijk.

 

De kleurkeuze is enorm. Poedercoating gebeurt op basis van Ral-kleuren. Deze kleuren zijn centraal bepaald en over de hele wereld hetzelfde. Als u dus een Ral-kleur kiest, worden uw producten ook exact zo. Hierin zijn ook nog enkele varianten mogelijk: hoogglans, zijdeglans of mat gecoat. Daarnaast is het mogelijk om hamerslag-, structuur- of metalliceffecten toe te passen.

  • Renovatie van Case

    Voor Martin de Boer hebben wij zijn gouwe ouwe Case International weer kleur gegeven!